بلدرچین
تخم بلدرچین
بوقلمون
مشروح خبر :: چگونگی افزایش تولیدات دام و طیور
چگونگی افزایش تولیدات دام و طیور
تاریخ ثبت: 1393/03/20
چگونگی افزایش تولیدات دام و طیورمعاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام گفت: اقدامات مناسب برای افزایش بهره‌وری تولید فرآورده‌های دام و طیور انجام شده اما باید اقداماتی در جهت افزایش ضریب تبدیل غذایی کاهش سن کشتار و تامین نهاده‌های تولید انجام شود.

به گزارش خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حسن رکنی در حاشیه بازدید از دوازدهمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و فرآورده‌های لبنی اظهار کرد: باید برخی سیاست‌ها برای افزایش بهره وری تولید در فرآورده‌ها و محصولات دام و طیور انجام شود؛ به عنوان مثال ضریب تبدیل غذایی در تولیدات دام و طیور در جهان بالاتر از ایران است.

 

وی افزود: در دنیا به ازای هر 1.5 کیلوگرم دان یک کیلوگرم وزن زنده دریافت می‌کنند اما این ضریب تبدیل در ایران بیش از دو کیلوگرم است و باید برای نزدیک شدن به ضریب تبدیل جهانی گام‌های بلندی برداشته شود.

 

رکنی گفت: یکی از اقدامات موثری که می‌توان در این زمینه انجام داد این است که تولیدکنندگان باید سن کشتار گله‌های گوشتی خود را کاهش دهند تا کیفیت لاشه مورد نظر افزایش یابد چراکه اگر سن کشتار گله‌های گوشتی افزایش یابد تجمع چربی در لاشه افزایش و کیفیت گوشت کاهش می‌یابد.

 

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور دام ادامه داد: یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه بهبود وضعیت تولید باید انجام شود این است که با توجه به وارداتی بودن بخشی از نهاده‌های مورد نیاز برای تولیدات دام و طیور که البته هزینه‌های بالایی برای کشور دارد، افزایش دانش فنی در زمینه تولید این محصولات اساسی است. از سوی دیگر نیز بسترهای لازم برای تامین آن از طریق واردات فراهم شود.

 

وی گفت: وارد کردن ژن‌های برتر و جدید در دنیا که می‌توان از آن برای پرورش دام‌های دو منظوره که شیر و گوشت تولید می‌کنند نیز دردستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار دارد تا بتوانیم در زمینه تامین گوشت و شیر با کیفیت اقدامات و گام‌های موثری برداریم تا صنعت دامپروری نسبت به گذشته ارتقا یابد.

 

رکنی درپاسخ به ایسنا مبنی بر اقدامات انجام شده در راستای تامین خوراک دام و طیور اظهار کرد:‌ مسئول تامین نهاده‌های دام و طیور وزارت تجات است اما ذخایر کافی در انبارهای داخلی وجود دارد. از سوی دیگر نیز نهاده‌های تولید به اندازه کافی از گمرک‌ وارد می‌شود و جای نگرانی برای تولیدکنندگان نیست.

تعداد مطالعه: 59283
نظر بدهید:
* نام: * ایمیل:
* متن:
* کد امنیتی :
 
0351-8262700   info@makiandam.com
  دکتر محمد جندقیان  09133516695
  مهندس اکبر زارع هرفته  09132536557
آدرس: یزد - بلوار دانشجو - بعد از پمپ بنزین
روبروی کوچه نعیم آباد - جنب کالای برق پارسیان
کدپستی : 8916818365

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به شرکت ماکیان دام می باشد.
پیاده سازی و پشتیبانی : گروه ديبا
Designed in Narvan
Powered By DCMS 3.2
Fatal error: Call to undefined function apache_getenv() in /var/www/vhosts/makiandam.com/httpdocs/APPs/DCMS/DCMSUtils/Statistic/tpro.php on line 31